DE VÂNZARE Fermă, Kenmare, Kerry, Irlanda, Rowandale, Ballygriffin, Kenmare, Co. Kerry, Ireland

DE VÂNZARE - Cod. 34855

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 6890 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Ferma Rowandale
o fermă la scară mică în spectaculosul S.W. din Irlanda

Această fermă atractivă de 6,89 ha în vecinătatea Kenmare, perla inelului din Kerry și una dintre cele mai populare opriri pe calea sălbatică a Atlanticului este cea mai lungă cale de coastă din lume.

Homestead este la doar 4,5 km de centrul orașului Kenmare și este ascuns într-o vale liniștită de potcoavă în mijlocul văii. Ferma Rowandale oferă o oportunitate unică de a face afaceri într-o frumoasă parte din Southwest Kerry, de a fi un grădinar și de a păstra cai, bovine sau oi.
Licitarea pentru această proprietate începe la 338.000 €.

Așezarea duce mai întâi la o casă frumoasă, construită și întreținută cu drag din 1999. Are 2 dormitoare cu o cameră de mansardă și un total de 90 m². O sufragerie prelungită din 2007, cu ferestre spectaculoase care domină o vedere complet sudică a peisajelor și a munților din jur. Casa este protejata pe ambele parti de 1.25 ha de padure matura de molid si lemn amestecat, care sunt folosite pentru a vinde pomul de Craciun de ani de zile si pentru a recolta lemn de foc pentru aragaz. Casa este complet echipata cu incalzire prin pardoseala care este incalzita de tuburile de energie solara cu un back-up de un arzator cu ulei.

De asemenea, există o clădire de birouri și birouri de 56 m², complet izolată și echipată. Acest atelier este utilizat în prezent pentru a face 8000 creme naturale cosmetice naturale de la Lanolia.ie pe an, cu extracte din plante din ierburi cultivate în grădini. O prezentare a cât de bine poate să prospere o afacere mică de gospodărie.



Ferma are, de asemenea, o grădină mare de legume de 0,5 ha, are 30 de paturi permanente ridicate și o istorie de creștere biologică și biologică de 15 ani. Are un politunel de 12 m la 5 m,
o seră de 16 m Venlo cu o singură deschidere, un container de uscare izolată și un container de depozitare cu un spațiu de depozitare între ele. O casă / cabană mobilă de 49 m² oferă spații de cazare sau spațiu de lucru, lângă grădini, ideale pentru a găzdui un WWOOFer sau a face un magazin de grădină pentru comunitatea locală.

Această fermă este, de asemenea, amenajată pentru iubitorii de cai, complet cu grajduri, un manej închis de 22 m până la 30 m, un câmp recent renovat și replanat și împrejmuit de 1.68 ha înconjurat de păduri naturale. Există, de asemenea, pășunat de munte care este potrivit pentru rasele de ponei mai rezistente, capre sau oi.

Proprietatea își ia apa de la un izvor natural care este împărțit cu actualii proprietari, grădinile și sera au propria lor aprovizionare cu apă naturală separată de la cursul de munte.

Pentru 338.000 € Rowandale Farm oferă o oportunitate unică de a lucra și de a trăi într-o parte frumoasă a South Kerry, de a fi autosuficient și de a păstra cai sau bovine.

Suprafață totală: 6.89km2.
Casă: 90m2, 4 camere, 1 baie / wc.
Workshop: 56m2, complet cu birou, spațiu de depozitare și de producție.
Paardenarena & Stable: 670m², cu 2 grajduri
Agricultură și grădini: 0,5 ha (5000 m²)
Casă mobilă: 49m²
Polytunnel: 60m²
Sămânța Venlo: o sticlă cu o singură față de 16 metri
Containere: 50m² ori 2
Terenuri de pășunat: 1,68 ha (1,68km²)
Pădurea mixtă: 1,25 ha (1,25 km²)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB