DE VÂNZARE Casă, Gort, Galway, Irlanda, Wren's Nest, Shanaglish

DE VÂNZARE - Cod. 40066

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 120 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Oferte sunt invitate pentru această proprietate cu adevărat unică, într-o locație privată liniștită, în South Galway, la o mile de granița Clare, în apropiere de Burren, Ocean și Wild Atlantic Way și totuși, la o distanță scurtă de autostradă care face legătura cu Limerick, Ennis, Shannon, Galway și în chestiunea asta - Dublin!

Pentru a fi finalizată în vara anului 2020, această casă ECO, sudată, A2 Energy, evaluată fără costuri (și proiectată să funcționeze fără costuri și ca auto-durabilă datorită surselor regenerabile de energie și a izolației de stocare a căldurii premium !!!) cuprinde 2 dormitoare și bucătărie cu plan deschis -cameră de familie împreună cu baie și mansardă cu extensie suplimentară planificată, care poate găzdui încă 2 dormitoare sau o cameră de zi foarte mare, cu utilitar și a doua baie, în funcție de preferințele cumpărătorului, sau ar fi ideală la fel de mare conservator polivalent ca vedere împrejurimile sunt cele mai spectaculoase!

A fost construit ca potențial cămin de pensionare pentru un cuplu profesionist, dar poate servi în mod egal înființarea familiei sau ca o casă de vacanță. Această casă are o grădină matură foarte privată de 0,8 Acre, care este compusă din copaci foarte rari și spectaculoși, cu creștere lentă și oferă un spațiu fascinant și amplu pentru întreaga familie pentru a se juca și a munci. Există o oportunitate superbă de a deveni autosuficienți și de a-ți crește propria hrană etc., cu sfaturi date.

Casa este construită la cel mai înalt standard și numai cele mai bune materiale fiind folosite și proiectate și construite de profesioniști în domeniul construcțiilor durabile pentru uz propriu, astfel încât să nu fie tăiate colțuri acolo! Deține puțină și niciodată lipsă de apă, noua stație de epurare bio și casă trebuie încălzită folosind aer-apă și are o ventilație de recuperare a căldurii pentru o viață sănătoasă și fără factură! Vânzătorul va termina lucrările (cu costuri !! !) și permite atingerea finală a finisajului ales de noul proprietar, după ce depozitul este plătit, astfel încât scenariul este ideal pentru oricine dorește să coboare RAT-RACE și să se stabilească într-un mediu pozitiv și să trăiască în loc să alunge propriile cozi!

Vă rugăm să trimiteți un mesaj folosind sistemul aici sau text sau aplicația whats, nu poate răspunde la apeluri ATM. dar sunteți bineveniți la e-mail și răspund destul de rapid!
NU LASAȚI ACEASCA MAI UNICĂ OPORTUNITATE DE A VĂ PASA DE !!!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB